KK STOL JE USPEŠNO ZAKLJUČIL LETO 2023

Člani KK Stol tudi v letu 2023 niso počivali.

Člani Konjeniškega kluba Stol s prostovoljnim delom že vrsto let skrbijo, da so površine in stavbe na prostoru med Breznico in Vrbo čiste in urejene. Večkratne čistilne akcije članov omogočajo širši javnosti koriščenje prostora za razne dogodke in prireditve.

V letošnjem letu je Konjeniški klub že tradicionalno organiziral žegnanje 45 traktorjev, dvakrat tekmo vpreg za pokal KZS, srečanje konjenikov na Brezjah, Dan odprtih vrat s predstavitvijo delovanja kluba in s promocijo dela s konji v sedlu ali na vajetih, tekmo v spretnostnem jahanju za pokal KK Stol ter blagoslov konj ob koncu leta.

Konjeniki so se z vpregami ali v sedlih udeležili blagoslova konj v Gorjah ob Jurjevem semnju, srečanja konjenikov treh dežel v Kranjski Gori, konjenice v Višnji Gori na Dolenjskem in tekme v spretnostnem jahanju v Sostrem.

Brez nenehnega izobraževanja tudi v konjeništvu ne gre, zato so član KK Stol v mesecu oktobru odšli novim spoznanjem naproti na strokovni ekskurziji v Lipico.

Zimski meseci v konjeništvu predstavljajo obdobje mirovanja in nabiranja moči. Z nastopom pomladi pa se tudi dogajanje v KK Stol prične stopnjevati.

Pričeli bomo z občnim zborom KK Stol v nedeljo, 7. aprila 2024 ob 17. uri na konjeniškem prostoru med Vrbo in Breznico.

Po zaključku uradnega dela bo manjša pogostitev. Vljudno vabljeni!

                                                                                                                     KK Stol, Meta Zupan

Stopite v stik

Pokličite nas ali pa pustite sporočilo. Prizadevamo si odgovoriti na vsa vprašanja v najkrajšem možnem času.
    *Z uporabo tega obrazca se strinjate s splošnimi pogoji